Aigaio365 > SPORTS > Νίκη για να ελπίζει σε παραμονή θέλει ο Πανναξιακός στην Καλλιθέα

Νίκη για να ελπίζει σε παραμονή θέλει ο Πανναξιακός στην Καλλιθέα

Μια πολύ σημαντική ευκαιρία να φύγει με τους βαθμούς της νίκης έχει το μεσημέρι της Κυριακής ο Πανναξιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Πόλις Καλλιθέας.

Λίγες ημέρες μετά την άδικη ήττα που γνώρισε η ομάδα της Νάξου από τον Έσπερο Λαμίας εντός έδρας με 71-74, τουλάχιστον όπως εξελίχθηκε το σκορ αλλά και η γενικότερη εικόνα του ματς, οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα έχουν ακόμα μια ευκαιρία να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης, όπου θα τους διατηρήσει σε τροχιά παραμονής. Οι μαθηματικές ελπίδες για τον σύλλογο δεν έχουν χαθεί, παρά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχει ο Πανναξιακός στη συνέχεια.

Η Πόλις, ουραγός στη βαθμολογία δεν έχει δείξει κάτι το σπουδαίο τη φετινή σεζόν, με τη φτωχή συγκομιδή 19 βαθμών, έχοντας στο ενεργητικό της 2 νίκες και 15 ήττες, να μαρτυράει την επιτακτική ανάγκη κατάκτησης τους ροζ φύλλου αγώνα από τον ΠΑΟΝ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 14:00, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τσακαλογιάννης-Λεκατσάς.

Δύσκολη αποστολή θα έχει και η ΑΕ Σαντορίνης, καθώς τη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας, με την ψυχολογία στα ύψη ωστόσο, μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Χαλανδρίου στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

ΠΗΓΗ: http://www.sportcyclades.gr



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien