Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΑΝΑΦΗ > Οι γιατροί του Πολεμικού Ναυτικού στο πλευρό των κατοίκων του Αιγαίου

Οι γιατροί του Πολεμικού Ναυτικού στο πλευρό των κατοίκων του Αιγαίου

Πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής αναβαθμισμένης δυνατότητας, για την πρωτοβάθμια περίθαλψη των κατοίκων νησιών του Αιγαίου θα πραγματοποιήσει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) από την Δευτέρα 17 έως Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Για το σκοπό αυτό θα καταπλεύσει στο Αιγαίο το πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ με επιβαίνουσα διευρυμένη Διακλαδική Υγειονομική Ομάδα που αποτελείται από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (Ακτινολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Οφθαλμίατρο, Οδοντίατρο, Παθολόγο, Χειρουργό και ΩΡΛ).

Το ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ στις 18/9 θα είναι στη Φολέγανδρο, στις 19/9 στη Σίκινο, στις 20/9 στην Ανάφη, στις 21/9 στην Τήλο και 22-23/9 στους Λειψούς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του  ΓΕΝ.

 


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien