Όπως είχε αναφέρει το TinosToday, ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε προαναγγείλει την παρουσία του στο φετινό Tinos Food Paths από την περσινή κιόλας διοργάνωση. Ο έμπειρος μάγειρας, παρουσιαστή και γνώστης της γαστρονομίας και φέτος έδωσε ρεσιτάλ κατά την παραμονή του στην «παλιά ψαραγορά».
Το μενού του κ. Μαμαλάκη ήταν σουτζουκάκια με άγριο κύμινο και πουρέ ελαιολάδου. Mια συνταγή παραδοσιακή από τη Σμύρνη, όπως ανέφερε και ο ίδιος. Να θυμίσουμε πως στο περσινό Food Paths ο έμπειρος μάγειρας και γνώστης της γαστρονομίας είχε παρουσιάσει τη συνταγή Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες.