Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΝΑΞΟΣ > Μανώλης Γλυνός από την Νάξο: Όλοι μαζί θα κάνουμε πραγματικότητα την Περιφέρεια των Τεσσάρων Εποχών

Μανώλης Γλυνός από την Νάξο: Όλοι μαζί θα κάνουμε πραγματικότητα την Περιφέρεια των Τεσσάρων Εποχών

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Νάξο, την Τρίτη 3 Απριλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, πραγματοποίησε επίσκεψη στις υπηρεσίες του Επαρχείου όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εργαζόμενους και να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα που τους απασχολούν.

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάξου

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους κ. Γιώργο Γκούφα και Μιχάλη Φραγκίσκο, καθώς και από τον κ. Αντώνη Χατζηιωάννου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Νάξου όπου τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος τόσο κατά την συνάντηση με τον διοικητή κ. Κώστα Απιδόπουλο όσο και κατά την συνάντηση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ο κ. Μανώλης Γλυνός συνεχάρη τη διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ασθενείς, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, επισημαίνοντας ότι με συνεργασία, με συνέργεια και με αποφασιστικότητα πολλά από αυτά τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο επίκεντρο της συνάντησης με την δημοτική αρχή

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», συνάντησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα κατά την επίσκεψή τους σε καταστήματα του κέντρου της Χώρας Νάξου, ευχαριστώντας του κατοίκους για τη θερμή υποδοχή. Ο κ. Μανώλη Γλυνός, διαβεβαίωσε ότι με το ίδιο ενδιαφέρον και την ίδια αγάπη θα είναι δίπλα τους και ως αυριανή περιφερειακή αρχή. «Χωρίς την στήριξή σας και χωρίς τη συνεργασία σας, τίποτα δεν είναι εφικτό. Σας θέλουμε κοντά μας και θα είμαστε δίπλα σας, για να κάνουμε όλοι μαζί πραγματικότητα την Περιφέρεια των Τεσσάρων Εποχών», δήλωσε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου».
Στην συνάντηση που ακολούθησε με τον δήμαρχο Μανώλη Μαργαρίτη και τον αντιδήμαρχο και υποψήφιο δήμαρχο Νάξου Δημήτρη Λιανό, κυριάρχησαν θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το μέλλον των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χώρας της Νάξου

Αμέσως μετά ο κ. Μανώλης Γλυνός επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Χώρας Νάξου και είχε συνάντηση με στελέχη του ιστορικού Πανναξιακού Αθλητικού Όμιλου, που έχει καταγράψει αξιόλογες διακρίσεις και πολλές επιτυχίες. Από την συνάντηση αναδείχθηκε η ανάγκη επέκτασης και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων ενώ συζητήθηκαν και τα σοβαρά οικονομικά ζητήματα που ταλανίζουν τους συλλόγους των νησιών εξαιτίας των δαπανηρών μετακινήσεων από νησί σε νησίκαι του κόστους διαμονής. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και οι παράγοντες και τα μέλη του Πανναξιακού, επισήμαναν την ανάγκη να επιλυθεί θεσμικά το μεγάλο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία των νησιών ώστε να μην υστερούν σε σχέση με τα σωματεία της χερσαίας χώρας.

Ο κ. Μανώλης Γλυνός, υπογράμμισε ότι ως νέα περιφερειακή αρχή, θα θέσει σε νέα βάση τη δημιουργία και την ανάπτυξη αθλητικών εγκαταστάσεων σε κάθε νησί, εφαρμόζοντας ενιαίο σχέδιο και όχι με αποσπασματικές ενέργειες που δεν εξυπηρετούν το σύνολο των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Επίσκεψη σε Απείρανθο και Φιλώτι

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την Απείρανθο,το παραδοσιακό πετρόχτιστο χωριό, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν συνάντηση με τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής και συζήτησαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του συλλόγου αλλά και ζητήματα για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των υποδομώντης ανατολικής, όπως είναι το οδικό δίκτυο, η κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου στην περιοχή «Μουτσούνα» κ.ά.

Ακολούθως ο κ. Μανώλης Γλυνός επισκέφθηκε το Φιλώτι όπου είχε επαφές με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Το βράδυ της Τετάρτης 3 Απριλίου ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του αναχώρησαν για την Αμοργό.


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien