Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ > Η Φλώρα Δαμίγου από την Σαντορίνη υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Η Φλώρα Δαμίγου από την Σαντορίνη υποψήφια με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα της Φλώρας Δαμίγου από την Σαντορίνη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Μανώλης Γλυνός, την καλωσόρισε δηλώνοντας τα εξής: «Είναι μεγάλη η χαρά μας, στον αγώνα κατά των κατεστημένων αντιλήψεων, στη μάχη κατά της διαφθοράς, στην προσπάθεια κατά της οκνηρίας, να έχουμε δίπλα μας νέους ανθρώπους που παλεύουν γι΄αυτά που πιστεύουν κι αυτά που δικαιούνται, όπως η Φλώρα Δαμίγου. Για εμάς οι νέοι αποτελούν τον βασικότερο πυλώνα της πολιτικής μας και απευθυνόμαστε σε αυτούς με υπευθυνότητα, πολιτικό λόγο, πρόγραμμα και προτάσεις, όχι με ευχολόγια και γενικολογίες. Με τη βοήθεια των νέων ανθρώπων, που σε λίγο καιρό θα αναλάβουν τη σκυτάλη για τη διακυβέρνηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μπορούμε να μετατρέψουμε το Νότιο Αιγαίο από μια Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης σε μια Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών. Καλωσόρισες Φλώρα στη “Συμμαχία μας”, καλή επιτυχία!».

Στο πολιτικό της μήνυμα η Φλώρα Δαμίγου αναφέρει: «Ως ενεργή πολίτης του νησιού μου και θέλοντας να κάνω ό,τι καλύτερο γι’ αυτό, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, πιο ενεργά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Σαντορίνη είναι οι υποδομές που δεν βελτιώνονται και καθυστερούν την εξέλιξή της. Δυστυχώς οι προηγούμενες περιφερειακές αρχές δεν έδωσαν έμφαση στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν το νησί
μας, με αποτέλεσμα η Σαντορίνη να αντιμετωπίζει σήμερα σοβαρά προβλήματα υποδομών, στο οδικό δίκτυο, στο λιμάνι, σε χωριά που έχουν υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις βράχων και επιπλέον η έλλειψη οργάνωσης είναι φανερή σε πολλούς βασικούς τομείς της καθημερινότητας.

Στόχος είναι να αναδείξουμε την Σαντορίνη που αγαπήσαμε και αγαπάμε! Και να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών όσο γίνεται καλύτερη όχι μόνο στη Σαντορίνη αλλά και στην Σίκινο, στην Ανάφη, στην Φολέγανδρο και στην Ιο μας, που ενώ βρισκόμαστε στο 2019 , τα νησιά αυτά παραμένουν παραμελημένα κι ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν ουσιώδη προβλήματα εξαιτίας της ανεπαρκούς κάλυψης ακτοπλοϊκών δρομολογίων και της πλημμελούς ιατρικής φροντίδας των κατοίκων, λόγω των κενών θέσεων στις δομές υγείας!

Αποφάσισα να πορευτώ μαζί με τον κ. Μανώλη Γλυνό σε αυτές τις εκλογές, γιατί πάνω από όλα μας έδειξε ότι νοιάζεται για τον άνθρωπο και για την καθημερινότητά του, και με όραμα ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, θέλω να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, πολεμώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και διεκδικώντας όλα όσα δικαιούμαστε!!!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Σαντορίνη.

Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα στο νησί.

Σπούδασε λογιστικά και γραμματέας εμπορικού κύκλου.

Εργάστηκε σε λογιστήρια και μεγάλες εταιρείες για αρκετά χρόνια.

Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζόμενων καταλυμάτων.

Εχει μια κόρη 11 ετών.


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien