Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΑΜΟΡΓΟΣ > Από τις 20 έως τις 30 Ιουλίου το 55ο Ράλλυ Αιγαίου

Από τις 20 έως τις 30 Ιουλίου το 55ο Ράλλυ Αιγαίου

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωστοποίησε τη διαδρομή του 55ου Ράλλυ Αιγαίου 2018.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο στόλος του ομίλου θα επισκεφτεί την Αμοργό όπου τα σκάφη θα δέσουν στα Κατάπολα, τους Λειψούς και την Πάρο, στο λιμάνι της Παροικιάς.

Η διαδρομή των 350 ν.μ., που θα καλύψουν τα σκάφη περιέχει νυχτερινές πλεύσεις, σκληρές μονομαχίες, μεγάλες αποστάσεις και δύσκολη ναυτιλία.

Ο στόλος του «55ου Ράλλυ Αιγαίου» θα αποπλεύσει στις 20 Ιουλίου από το Φάληρο με κατεύθυνση την Αμοργό μέχρι τις 24 Ιουλίου.

Επόμενος σταθμός οι Λειψοί από τους οποίους τα ιστιοφόρα θα αποπλεύσουν για την Πάρο στις 26 Ιουλίου. Η τελευταία ιστιοδρομία θα είναι Παροικιά – Σούνιο (28 Ιουλίου).

Η διοργάνωση θα αρχίσει, τυπικά, με τη συγκέντρωση κυβερνητών και πληρωμάτων στις 19 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουλίου με την απονομή επάθλων και τη δεξίωση στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, αφού πάντα το Πολεμικό Ναυτικό είναι ο αρωγός του αγώνα.



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien