Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > Σοβαρά ρήγματα στην παράταξη του Χατζημάρκου

Σοβαρά ρήγματα στην παράταξη του Χατζημάρκου

Η αλλαγή στην δομή των αρμοδιοτήτων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου φαίνεται πως προκάλεσε ρήγματα στην παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου. Το πρώτο πλήγμα ήταν η άρνηση του Συριανού Μάρκου Δαδάου, να αναλάβει τη θέση του διοικητή, ως εντεταλμένου σύμβουλου Κυκλάδων σε θέματα Μεταφορών – Ακτοπλοΐας και Επικοινωνίας.

Στη συνέχεια, είχαμε τις αντιδράσεις των Ανανία και Κουνάκη με τον κο Χατζημάρκο να απαντάει άμεσα και δυναμικά στις τοποθετήσεις τους και να τους θέτει εκτός παράταξης. Μάλιστα. οι δύο περιφερειακοί σύμβουλοι εξέδωσαν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας.

«Εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ορίζονται να εργάζονται υπό την εποπτεία και τον έλεγχο άλλων συναδέλφων τους. Αυτό προκαλεί αλληλοεπικάλυψη αρμοδιοτήτων και σύγχυση στο κοινό για την ευθύνη πραγματοποίησης δράσεων» ανέφερε ο Άγγελος Ανανίας και συνέχισε: «Με το νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης δε συμφωνώ. Οφείλω να υπηρετώ μόνο όσα πιστεύω».

Στην απάντηση του, ο κος Χατζημάρκος έθεσε τον Άγγελο Ανανία εκτός περιφερειακής παράταξης. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από την επιστολή του: «Ο Άγγελος Ανανίας με την επιστοή του, επιλέγει καθήκοντα, χαρακτηρίζει την συνεργασία εποπτεία και προτάσσει ως επιχείρημα, κίνητρο και στόχο για την προσφορά την προσωπική προβολή. Έτσι, απομακρύνει τον εαυτό του από το σύνολο των χαρτοφυλακίων ευθύνης του και όχι μόνο από αυτά που δεν προτιμά, θέτοντας τον εαυτό του, ο ίδιος, αυτομάτως και εκτός ομάδας»

Από τη μεριά του, ο Παναγιώτης Κουνάκης δήλωσε πως για «λόγους αξιοπρέπειας» είναι αδύνατο να συμμετέχει στο νέο σχήμα Περιφερειακής Διακυβέρνησης. Η απάντηση του περιφερειάρχη εκτός από αντιδημοκρατική ήταν και άκρως ειρωνική: «Παναγιώτη μου, σ’ ευχαριστώ για την καλή δουλειά που έκανες όσο περίμενες και μάθαινες.Εύχομαι η επόμενη σου θέση, να είναι έμμισθη»!

Στη συνέχεια ο κος Χατζημάρκος έθεσε εκτός της περιφερειακής του παράταξης και τον Ηλία Ζωγραφίδη: «Εγώ τα προβλήματα δεν τα σκεπάζω κάτω από το χαλί και το ίδιο κάνω και τώρα και έχοντας αυτό ως σκέψη και οδηγό, σας λέω ότι από σήμερα δεν υπολογίζω ως μέλος της παράταξης και συνεργάτη μου και τον Ηλία Ζωγραφίδη» ήταν τα ακριβή λόγια του περιφερειάρχη.

Και σε όλα τα παραπάνω, ας μην ξεχνάμε την προ καιρού, ανεξαρτητοποίηση του Χαράλαμπου Κόκκινου.

Φαίνεται πως παρά τα πολλά επικοινωνιακά τρικ του περιφερειάρχη, το πλοίο της παράταξη του εδώ και καιρό μπάζει νερά από παντού…



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien