Aigaio365 > SPORTS > Θετικό πρόσημο για Παίδες και Κορασίδες του Μαρπησσαϊκού

Θετικό πρόσημο για Παίδες και Κορασίδες του Μαρπησσαϊκού

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Μαρπησσαϊκού, τόσο για το τμήμα των Παίδων, όσο και γι’ αυτό των Κορασίδων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος από την Πάρο αναφέρει: «Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τα τμήματα Παίδων και Κορασίδων. Tο Σάββατο 18/3/2017  διεξήχθηκαν οι τελευταίοι αγώνες στο ανοιχτό γήπεδο της Μάρπησσας, μιας και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα έχουν ως έδρα τη καινούρια κλειστή αίθουσα στο Δημοτικό Σχολείο Αρχιλόχου – Μάρπησσας.

Σε μια επιτυχημένη χρονιά, το παιδικό τμήμα τερμάτισε στην τρίτη θέση του Β΄ Ομίλου και είναι άξιοι συγχαρητήριων, μιας και έκαναν τις προπονήσεις τους κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες με πολύ κρύο, αέρα και βροχή. Με την λειτουργία της κλειστής αίθουσας, θα λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα και σίγουρα θα φέρει περισσότερα παιδιά στο τμήμα αλλά και στο άθλημα του μπάσκετ γενικότερα.

Για τις κορασίδες μας, αν και η χρονιά ξεκίνησε χωρίς πολλές βλέψεις, με πολύ δουλειά και συνέπεια βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να παλέψουν κάθε παιχνίδι και να βρεθούν στη δεύτερη θέση του ομίλου, όπου και τους εξασφάλισε τη συμμετοχή τους στο Φάιναλ Φορ, που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στις 1-2/4/2017.

Δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής σε μικρότερες ηλικιακά παίκτριες, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ελπίζουμε οι καιρικές συνθήκες να βοηθήσουν, ώστε να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα μας και να ετοιμαστεί για το Φάιναλ Φορ της Σαντορίνης. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!».



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien