Aigaio365 > SPORTS > Το «ευχαριστώ» του Νηρέα

Το «ευχαριστώ» του Νηρέα

Την περασμένη Κυριακή, ο Νηρέας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων).

Η διοίκηση του συλλόγου από την Πάρο, με ανακοίνωσή της δεν ξέχασε τους συντελεστές της φετινής πορείας, καθώς ευχαρίστησε άπαντες για την συμβολή τους.

Αναλυτικά αναφέρει: «Την Κυριακή 19/03/2017, με τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου, η ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας τέλειωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

Ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα, με πολύ νεαρούς σε ηλικία παίκτες, στόχευε σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

Μέσα από το έργο του ο προπονητής της ομάδας κ. Λευτέρης Χρυσοχός, προσφέροντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που μέχρι πρότινος συμμετείχαν στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα, τους έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουν την εμπειρία έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν με αξιώσεις στο επερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.

Tο ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά τον κ. Λευτέρη Χρυσοχό και όλους τους παίχτες της ομάδας για το ήθος, το πείσμα και γενικότερα για όλη τους την προσπάθεια, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της έλλειψης γηπέδου, την έλλειψη φωτισμού στο προπονητικό κέντρο και τις διαρκείς μετακινήσεις τους έτσι ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους.

Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Αντώνη Κορτιάνο τόσο για την ουσιαστική συμμετοχή του στην ομάδα, που με την πολύχρονη πείρα του στα γήπεδα βοήθησε τα νέα παιδιά, όσο και για την γενικότερη συμπαράσταση του προς τον Σύλλογο».



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien