Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ > Σεμινάριο για γονείς στην Οία

Σεμινάριο για γονείς στην Οία

Βιωματικό σεμινάριο με θέμα “Παιχνίδι-Ροή-Οικογένεια-Σχέση”, διοργανώνεται την Τρίτη 16 Μαΐου, ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Πανηγυρόσπιτο από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Οίας.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου Θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές της ψυχοεκπαιδευτικής μεθόδου “Παιχνίδι-Ροή-Οικογένεια-Σχέση”, όπως αυτή έχει εφαρμοστεί από εξειδικευμένους παιγνιοθεραπευτές του Ελληνικού Ινστιτούτου Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας “Το Άθυρμα”.

Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν οι γονείς παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να τους βοηθήσει να βελτιώσουν την ποιότητα της σχέσης με τα παιδιά τους.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Νατάσα Στεφανίδου, νηπιαγωγός, εμψυχώτρια ομάδων παιδιών και ενηλίκων μέσω τέχνης, εκπαιδευόμενη παιγνιοθεραπεύτρια.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι αυτό απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6972838554 (κα Αναπλιώτη).


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien