Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΣΥΡΟΣ > Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» στη δημοτική αρχή: Το χιούμορ στον προεκλογικό αγώνα

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» στη δημοτική αρχή: Το χιούμορ στον προεκλογικό αγώνα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες

«Το χιούμορ στον προεκλογικό αγώνα

Φαίνεται ότι όσο πηγαίνουμε προς τις εκλογές θα διαβάζουμε και διασκεδαστικού χαρακτήρα δελτία τύπου από την παραπαίουσα και εμφανώς εκνευρισμένη δημοτική αρχή.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το διάγγελμά της ότι αποτελεί ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν τις απέλπιδες προσπάθειές της να πάρει στήριξη από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο οι οποίες στέφθηκαν από αποτυχία.
Συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση γιατί ο δρόμος μέχρι τις εκλογές είναι ακόμη μακρύς.
#ΗΕΠΟΜΕΝΗΜΕΡΑ»

Νωρίτερα η παράταξη «Η Σύρος που αξίζουμε» είχε βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:

Αφού ο Δήμαρχος κ. Μαραγκός δύναται, σύμφωνα με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”, να επηρεάζει σχεδόν εβδομαδιαία αθηναϊκές εφημερίδες διαφορετικών πολιτικών τάσεων (Παραπολιτικά, Νέα, Καθημερινή, κλπ), οι οποίες ομόφωνα γράφουν ότι προηγείται, έχουμε μείνει άναυδοι με τις ικανότητες που εσείς θεωρείται ότι κατέχει, εκτός των άλλων που είναι ήδη εμφανείς και γνωστές, και τις οποίες εμείς μέχρι σήμερα αγνοούσαμε.

Είναι προφανές πως, αντιθέτως με το πολιτικό συνονθύλευμα των «τουρλού τουρλού» Ανοιχτών Οριζόντων (επίσημη Ν.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μέλος ΝΟΔΕ Ν.Δ., Ποτάμι που μεταπήδησε στη Δράση, κλπ), ο Αθηναϊκός Τύπος προβλέπει τη νίκη μιας σοβαρής, στιβαρής, ανανεωμένης, έμπειρης, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης παρατάξεως, η οποία μπορεί να πάει τη Σύρο πολλά βήματα μπροστά και όχι μόνο ένα, σαν αυτό που κρύβεται πίσω από τους Ανοιχτούς Ορίζοντες.

 

Λίγο πριν ο επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες είχε δηλώσει:

Με έκπληξη διάβασα δημοσίευμα της εφημερίδας «ΝΕΑ» στις 30-3-2019 με τίτλο «Πώς διαμορφώνεται ο εκλογικός Χάρτης. Φαβορί και Αουτσάιντερ σε Δήμους, Περιφέρειες. Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων η εκλογική αναμέτρηση θα δοθεί σύμφωνα με εκτιμήσεις ανάμεσα στον σημερινό Δήμαρχο, Γιώργο Μαραγκό και τον υποψήφιο με έρεισμα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Λειβαδάρα. Οι καλά γνωρίζοντες επισημαίνουν πως από αυτή τη μάχη νικητής θα αναδειχθεί ο κ. Μαραγκός».

Φαίνεται πως κάποιοι δεν άντεξαν ότι αποτελούμε έναν από τους ελάχιστους υποψήφιους συνδυασμούς της χώρας για τις Δημοτικές εκλογές που διακηρύξαμε και κάναμε πράξη, να συμμετέχουμε άνθρωποι διαφορετικής ιδεολογίας, από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές προσωπικές διαδρομές για έναν και μόνο σκοπό, το συμφέρον της Σύρας μας και των Συριανών. Συμπορευτήκαμε παραμερίζοντας κομματικές ταυτότητες για το καλό του τόπου. Γιατί πιστεύουμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει λόγο να χειραγωγείται από κανέναν.

Αυτό είναι που ενοχλεί κάποιους που παραπαίουν από πολιτικό κόμμα σε πολιτικό κόμμα… κατά το δοκούν.

Ευτυχώς που ζούμε σε μικρή επαρχία και ο καθένας γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες του καθ’ ενός από εμάς.

Εμείς θα δώσουμε «τον Αγώνα τον Καλό» σεβόμενοι τους συμπολίτες μας.

Την απάντηση σε όλους αυτούς θα δώσουν οι Συριανές και οι Συριανοί στις 26 Μαΐου.

 


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien