Aigaio365 > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > H μικρή Ανθούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας!

H μικρή Ανθούλα χρειάζεται τη βοήθειά μας!

Όλα ξεκίνησαν τον προηγούμενο Αύγουστο όταν η μικρή Ανθούλα είχε ένα ατύχημα κατά το οποίο, πόρτα μεταλλική έπεσε επάνω της με αποτέλεσμα να της προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο κρανίο.

Από τότε λοιπόν οι γονείς της παλεύουν για την αποκατάστασή της. Δυστυχώς η βοήθεια που προσφέρει το κράτος δεν είναι αρκετή για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας τα οποία φτάνουν εώς και τα 3000 Ευρώ το μήνα.

Όποιος έχει την καλή διάθεση και μπορεί να προσφέρει κάποιο χρηματικό ποσό, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, ώστε να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια της Ανθούλας ας το κάνει.

Παρακάτω δίνεται ο Αρ.Λογαριασμού και το Ονοματεπώνυμο του δικαιούχου του πατέρα της Ανθούλας ώστε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για την οικονομική ενίσχυση που χρειάζονται.

EUROBANK GR3102603760000610100316233

Δικαιούχος: ΓΙΑΜΠΑΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 6937174509 τηλ

Αιτιολογία: Το ονοματεπώνυμο σας – Δωρεά για τη μικρή Ανθούλα

Ότι μπορεί ο καθένας μας .
Κανένα ποσό δεν είναι ντροπή. Η κίνηση και μόνο φτάνει…

Παρακαλώ και σε μια κοινοποίηση από όλους μας για να το δουν όσο περισσότερα άτομα μπορούν…



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien