Aigaio365 > ΚΟΙΝΩΝΙΑ > Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στη Χίο – Ματαιώθηκε ρατσιστική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Ανεπιθύμητοι οι φασίστες στη Χίο – Ματαιώθηκε ρατσιστική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Χίο. Ομάδα διαδηλωτών είχε αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ξενοδοχείο. Στον χώρο της εκδήλωσης έφτασαν τελικά οι ομιλητές και περίπου 20 άτομα.

Η εκδήλωση είχε θέμα «τo πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής», με ομιλητές τον βουλευτή Γιάννη Λαγό και τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο.

Προς στιγμή, οι Λαγός και Επιτήδειος κινήθηκαν απειλητικά προς την ομάδα των διαδηλωτών, ενώ προς τους αστυνομικούς που τους σταμάτησαν έδωσαν «διορία δέκα λεπτών» ειδάλλως «θα επέστρεφαν».

Τελικά η εκδήλωση ματαιώθηκε, ενώ με δήλωσή του ο κ. Λαγός, στράφηκε κατά της Αστυνομίας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας λόγο για «παρακρατικά τσιράκια».

Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χίου αντιφασιστική συγκέντρωση. Μάλιστα, πολλοί φορείς και σωματεία του νησιού είχαν χαρακτηρίσει ανεπιθύμητα πρόσωπα στο νησί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien