Ο Αίαντας Σύρου κατέλαβε την δεύτερη θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων της Κ14. Ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Βασάλος, έστειλε με την σειρά του, το δικό του μήνυμα στους παίκτες του.
Αναλυτικά στην δήλωσή του αναφέρει:
«Μία ακόμη αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων έφτασε στο τέλος, με την ομάδα μας πιστή στην συμμετοχή της στο Final4 και στον τελικό του πρωταθλήματος.
Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι αυτό που θέλαμε, αφού ο Ajax Σύρου δεν συμβιβάζεται μόνο με συμμετοχή σε τελικούς, αλλά και με τις κατακτήσεις των τροπαίων.
Εσείς ξέρετε πόσο δύσκολη ήταν η φετινή χρονιά και τώρα που τελειώνει, μπορώ να πω σε όλους ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ, που καταφέρατε να φτάσετε ως το τέλος για ακόμη μια φορά!
Επιπλέον ένα τεράστιο Μπράβο, για το ήθος που δείξατε και πήγατε κοντά, να δώσετε το χειροκρότημα στην ομάδα της Νάξου που στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα.
Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις σχολικές εξετάσεις, στις εξετάσεις των Ξενόγλωσσων πτυχίων που ακολουθούν και θέλω να δώσετε και εκεί τα δυνατά σας.
Μην τα βάζετε ποτέ κάτω!
Όποια εμπόδια ή στεναχώριες εμφανίζονται μπροστά σας να δουλεύετε ακόμα πιο πολύ ώστε να είστε έτοιμοι την επόμενη φορά!
Να θυμάστε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας!»