Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΑΝΔΡΟΣ > Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Άνδρος της Ζωής μας»

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Η Άνδρος της Ζωής μας»

«Πριν από 5 χρόνια ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια να φέρουμε στο νησί μας μία άλλη πρόταση για την αυτοδιοίκηση. Μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας βοηθήσατε να παίξουμε το ρόλο της «βουκέντρας» όλους αυτούς τους μήνες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης ¨Η Άνδρος της Ζωής μας» και υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καπάκης.

Και προσθέτει:

«Μήνες που πέρασαν και είναι ωστόσο σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2014. Τίποτα δεν άλλαξε στην Άνδρο. Έλλειψε το όραμα, ο σχεδιασμός, η θέληση για αλλαγή, η πίστη ότι αυτός ο τόπος και θέλει και μπορεί να αναπτυχθεί, να βελτιώσει τις υποδομές του, να προσελκύσει ανθρώπους, να κρατήσει τους νέους και τις οικογένειές του εδώ.

Και δυστυχώς όλα αυτά έλλειψαν και από τον Δήμο και από την Περιφέρεια. Κανένας συντονισμός, καμία ουσιαστική πρόταση για να πάει το νησί ένα βήμα ψηλότερα, μόνο ένας ατέρμονος ανταγωνισμός βιτρίνας, χωρίς πρόταση, χωρίς ουσία και δυστυχώς για όλους μας χωρίς αποτέλεσμα!

Όσες και όσοι βρισκόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Άνδρου της Ζωής μας» και στηρίζουμε τον συνδυασμό με την παρουσία μας, σε όσες πρωτοβουλίες και δράσεις αναλαμβάνει, δεσμευόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο, την αλλαγή που επιβάλλεται να γίνει πραγματικότητα στο νησί.

Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα υποδομής του νησιού, για να βελτιωθούν οι υφιστάμενες υποδομές, για να αναδειχθεί το φυσικό του κάλλος και το πατροπαράδοτο ανθρωπογενές περιβάλλον του, για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα καταστήσουν τον τόπο μας ελκυστικό τόσο σε τρίτους όσο και στους ίδιους τους Ανδριώτες.

Θέλουμε τους νέους πολίτες στο δήμο. Οφείλουμε να πείσουμε τους νέους ανθρώπους να διεισδύσουν στον πυρήνα της τοπικής εξουσίας. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν σ’ αυτές τις διαδικασίες, διότι μόνο αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν αντισώματα αξιοκρατίας και προοπτικής.

Είμαστε αποφασισμένοι να γίνει η Άνδρος ο τόπος εκείνος που θα μπορεί να χωρέσει τα θέλω και μπορώ όλων! Συστρατευόμαστε στο ψηφοδέλτιο της Άνδρου της Ζωής μας, για όσα μας φέρνει στο μυαλό το όνομα του συνδυασμού μας: Για την Άνδρο της βιώσιμης και ισόρροπης ανάπτυξης, για την Άνδρο της δημοκρατικής και χρηστής διοίκησης, για την αρχοντική Άνδρο στολίδι του Αιγαίου, για την Άνδρο της αγροτικής παραγωγής, για την Άνδρο της τουριστικής ανάπτυξης, για την Άνδρο όλων των εποχών, για την Άνδρο της Ζωής μας».

Το ψηφοδέλτιο:

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΚΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

 

Στην Εκλογική Περιφέρεια Άνδρου υποψήφιες & υποψήφιοι είναι:

ΑΔΑΜΗΣ Βασίλειος του Δημοσθένη
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ Βικτωρία συζ. Ιωάννη
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΥΤΕΛΗ Μαρία του Ιωάννη
ΓΛΥΝΟΥ Άννα του Νικολάου
ΚΑΪΡΗΣ Γεώργιος του Πέτρου
ΚΑΛΛΙΒΡΟΥΣΗΣ Φραντζέσκος του Στεργίου
ΚΟΥΛΟΥΘΡΟΣ Ιωάννης του Αντωνίου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Νικόλαος του Σταύρου
ΜΑΝΔΑΡΑΚΑΣ Νικόλαος του Ιωάννη
ΜΠΛΑΝΑ Ελένη-Δάφνη του Ιλίρ
ΠΙΤΤΑΚΙΔΟΥ Ειρήνη του Αλκιβιάδη
ΣΤΡΑΤΗΣ Πέτρος του Λεωνίδα
ΦΩΛΙΝΑ Ιωάννα του Νικολάου
ΨΑΡΟΥΛΗΣ Κυριάκος του Βασιλείου

Στην Εκλογική Περιφέρεια Κορθίου υποψήφιες & υποψήφιοι είναι:

ΖΑΝΝΕΣ Δημήτριος του Αντωνίου
ΚΑΛΟΓΡΙΔΗΣ Πέτρος του Ιωάννη
ΠΑΤΣΑΡΟΣ Σωκράτης του Κωνσταντίνου
ΠΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΟΛΙΤΗ Μαρία του Ιωάννη
ΡΟΜΠΟΣ Γεώργιος του Στυλιανού
ΤΣΑΟΥΣΗΣ Σπυρίδωνας του Γεωργίου

Στην Εκλογική Περιφέρεια Υδρούσας υποψήφιες & υποψήφιοι είναι:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Φραντζέσκος του Ευαγγέλου
ΔΑΦΝΙΩΤΙΔΗΣ Ιωάννης του Δημητρίου
ΖΕΡΒΟΥ Ελένη του Θεμιστοκλή
ΘΩΜΑ Άννα του Στέφανου
ΚΑΤΣΙΚΗΣ Νικόλαος (Πάππους) του Αντωνίου
ΚΟΛΙΤΣΑΣ Ιωάννης του Βασιλείου
ΚΟΛΥΔΑΣ Ιωάννης του Νικολάου
ΛΟΥΚΙΣΑ Ελισάβετ (Έλλη) του Παναγιώτη
ΜΑΜΑΗ-ΚΑΠΟΝ Αναστασία (Τασούλα) του Λεονάρδου
ΠΑΝΤΑΖΗ Ευφροσύνη του Μιχαήλ
ΠΟΛΙΤΟΥ Ελένη (Λένα) του Πέτρου
ΡΕΡΡΑΣ Ιωάννης του Δημοσθένη


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien