Aigaio365 > ΠΟΛΙΤΙΚΗ > Συνέχιση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Συνέχιση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, καθώς δεν την ικανοποίησε η νέα βελτιωμένη πρόταση του πρωθυπουργού κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Έτσι, συνεχίζονται οι αποκλεισμοί στα αμαξοστάσια των δήμων και οι αποκλεισμοί στους ΧΥΤΑ, ενώ θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη, οπότε θα επανακαθοριστεί η περαιτέρω στάση των εργαζομένων.

«Η κυβέρνηση με τις προτάσεις της προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει. Μεταθέτει το πρόβλημα στους δημάρχους και σε καμιά περίπτωση δεν διασφαλίζεται η προκήρυξη ακόμα και των 2.500 θέσεων εργασίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε από την Ολομέλεια η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους στην αποκομιδή απορριμμάτων που είχε κατατεθεί στο αθλητικό νομοσχέδιο. Υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ ενώ την καταψήφισαν ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ποτάμι. Η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων δήλωσαν «παρών».

Σκουρλέτης: Πολιτικό σχέδιο σε εξέλιξη

Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πολιτικό σχέδιο της ΝΔ για να περάσει η καθαριότητα σε επιχειρηματικά συμφέροντα.



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien