Σεμινάριο γευσιγνωσίας και οινογνωσίας θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαίου, στις 10:00, στο Vigla Hotel στα Θολάρια. Στόχος του είναι να ενημερώσει και να επικαιροποιήσει τις γνώσεις των επαγγελματιών και εργαζομένων στον χώρο του Τουρισμού και της Εστίασης.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι επαγγελματίες να αναδείξουν τα αμοργιανά πιάτα έτσι ώστε αυτά να «περάσουν» στον επισκέπτη του νησιού.
Όσον αφορά την οινογνωσία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον χώρο του ελληνικού κρασιού και να ενημερωθούν για τις λίστες με τα εμφιαλωμένα κρασιά που θα πρέπει να έχουν στις επιχειρήσεις τους.
Εισηγητές του σεμιναρίου: Βίκυ Κουμάντου και Θοδωρής Λέλεκας.
Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.