Την Άνδρο θα επισκεφθούν οι Γιατροί του Κόσμου προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν Καρδιολογικές, Γυναικολογικές και Οφθαλμολογικές Υπηρεσίες καθώς και Υπηρεσίες ΩΡΛ σε κατοίκους του νησιού, το Σάββατο και την Κυριακή, 9 και 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου Άνδρου από τις 9 π.μ. έως και τις 2.00 μ.μ.
Το πρόγραμμα Ιατρικού Ελέγχου υλοποιείται με τη συνολική υποστήριξη της ΔΕΗ ΑΕ και συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και πρόληψης σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν πρόβλημα περιορισμένης ή και μηδενικής πρόσβασης σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Η ΔΕΗ ΑΕ, με την συνεργασία της με τους «Γιατρούς του Κόσμου –Ελλάδος», επιθυμεί να συμβάλει ουσιαστικά στην κάλυψη πραγματικών αναγκών της κοινωνίας σε περιοχές της Ελλάδος που υπάρχει ανάγκη.
Η κινητή μονάδα πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας θα πραγματοποιεί τουλάχιστον μια επίσκεψη ανά μήνα έως και 31 Δεκεμβρίου 2018.
Η επίσκεψη στην Άνδρο πραγματοποιείται μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Γαυρίου Άνδρου, του οποίου χορηγία είναι η διαμονή, η διατροφή και η μετακίνηση των ομάδων μας.