Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγη ώρα πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας.
Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπάθησαν να περάσουν την είσοδο του μεγάρου και απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς.
Αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες.