Aigaio365 > MAIN SLIDER > Μανιός : Έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των εθνικών εκλογών

Μανιός : Έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για τη μάχη των εθνικών εκλογών

«Οι εθνικές εκλογές είναι ένας αγώνας και απευθύνεται στους ψηφοφόρους στους οποίους θα παρουσιαστεί το έργο που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνηση αλλά και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα», τόνισε σε συνέντευξη ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νίκος Μανιός, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος στο Κόκκινο» και στην εκπομπή «Αποχρώσεις».

Σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης:

Για το 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών των Κυκλάδων ο βουλευτής επισήμανε ότι δεν πήγαμε καλά ως προοδευτικός χώρος, οι παθογένειες και της αριστεράς και των δημοκρατικών παρατάξεων βγήκαν στην επιφάνεια μέσα στα πλαίσια των ανταγωνισμών. Όμως με την απλή αναλογική θα υπάρχει δημοτικό συμβούλιο με δυνάμεις μοιρασμένες, με οριακή πλειοψηφία ή ισοψηφία όπου θα χρειάζεται συζήτηση και συνεννόηση για να λύσουν προβλήματα του δήμου τους.

Για τις εθνικές εκλογές και για το αν ο χρόνος είναι αρκετός για να ανατρέψει τα δεδομένα ο κ. Μανιός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι εμείς δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές τώρα για να υποσχεθούμε αλλά κατεβαίνουμε για να αναδείξουμε το έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα συντηρητικό σύστημα που είναι ριζωμένο στη Ελλάδα και δεν νικιέται εκλογικά εύκολα. Θα πρέπει ο κόσμος να δει τι πήρε, όχι μόνο αν πήρε ένα επίδομα αλλά και τι υπηρεσίες πήρε στην παιδεία, στην υγεία και σε άλλους τομείς. Ο κόσμος έχει να επιλέξει ή να συνεχίσει σ’ αυτό το δύσκολο δρόμο που είναι προς όφελος της κοινωνίας ή θα έχουμε ένα πισωγύρισμα.



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien