Η Εβδομάδα Χορού «Ευρυτήνια» ξεκινά την Τετάρτη, 18/04 και ώρα 19:30 στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, με την ταινία «Ακούγοντας τη Σιωπή».
«Στην Τήνο εδώ και λίγα χρόνια υπάρχει η στέγη ανθρώπων με αναπηρία που συστάθηκε με πρωτοβουλία του προσφάτως εκλιπόντος Γρηγορίου Κανακάρη. Το όραμά του αλλά και η συμμετοχή του σε όσα παρότρυνε τα παιδιά αυτού του συλλόγου να κάνουν, έγινε από την αρχή και δικό μας όραμα. Έτσι, πιστεύοντας στο έργο που έχει αφήσει, τιμούμε με αυτήν την εκδήλωση το δικό μας Γρηγόρη, το δικό μας χορευτή και την αφιερώνουμε στη μνήμη του με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε η χορευτική ομάδα, που στήσαμε μαζί, να υπάρχει και να δημιουργεί εντός και εκτός συνόρων του νησιού μας.
Τα παιδιά της χορευτικής ομάδας του Σωματείου «Έχουμε Δικαίωμα» θα ανοίξουν την εκδήλωση υπογραμμίζοντας την εκκωφαντική δύναμη της σιωπής.»