Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ > Εκπαιδευτικό σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων στη Σαντορίνη

Εκπαιδευτικό σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων στη Σαντορίνη

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων(Ε.Φ.Ε.Τ.)διάρκειας 10 ωρών, στις 17-18 Μαρτίου στο Γραφείο Σαντορίνης, ως εξής:

Σάββατο 17 Μαρτίου, ώρες 09:00-14:00
Κυριακή 18 Μαρτίου, ώρες 09:00-14:00

Εισηγητής: Ιωάννης Κακός
Διάρκεια: 10 ώρες

Αφορά:Εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως:καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Αξία συμμετοχής: 100 ευρώ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνονται 30€υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ.)

Υποβολή Αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική σε όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Απριλίου 2004 για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2718/8-10-2012).

Για πληροφορίες

Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του Γραφείου Σαντορίνης κ. Νεκτάριο Ρούσσο στο τηλέφωνο 22860 25788.

Η υποβολή των Αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάση της ημερομηνίας υποβολής της κάθε Αίτησης


Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien