Aigaio365 > ΚΥΚΛΑΔΕΣ > ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ > BookYourWeddingDay.com: 1900 κρατήσεις γάμων σε Ελλάδα και Κύπρο- Πρωτεία και για την Σαντορίνη

BookYourWeddingDay.com: 1900 κρατήσεις γάμων σε Ελλάδα και Κύπρο- Πρωτεία και για την Σαντορίνη

Μετά την επιτυχία της στις αγορές γαμήλιου τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο το BookYourWeddingDay.com, η καινοτόμα διεθνής online πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου, επεκτείνεται σε ακόμη δύο πολύ υποσχόμενες αγορές: αυτές του Μεξικού και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Ήδη άρχισε η εκπαίδευση των ντόπιων τουριστικών επιχειρήσεων και μέχρι τα τέλη του 2017 αναμένεται να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα χώροι διεξαγωγής πολιτικών γάμων από τις δυο χώρες της Λατινικής Αμερικής, δίνοντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο να βρουν διαθέσιμες ημερομηνίες στον επιθυμητό χώρο και να πραγματοποιήσουν την κράτηση για τον γάμο τους εύκολα και γρήγορα.

Η BookYourWeddingDay.com συντονίζει και αυτοματοποιεί την όλη διαδικασία κράτησης και επικύρωσης ημερομηνίας πολιτικού γάμου, απαλλάσσοντας τους ενδιαφερόμενους από τις χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες του παρελθόντος. Αναγνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα, όλο και περισσότεροι γαμήλιοι προορισμοί δείχνουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτή, στοχεύοντας στην απλοποίηση των σχετικών διαδικασιών και στην αύξηση του γαμήλιου τουριστικού ρεύματος και των επακόλουθων εσόδων.

Με εκατοντάδες συμμετοχές ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, άλλων χώρων διεξαγωγής γαμήλιων τελετών και δημαρχείων σε Ελλάδα και Κύπρο, έχουν πραγματοποιηθεί 1.900 κρατήσεις πολιτικών γάμων για τις χρονιές 2018 και 2019 και στις δύο χώρες από τις 14 Μαρτίου 2017 μέχρι σήμερα. Επιπρόσθετα, από τον Ιούνιο του 2017 έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται οι πρώτοι πολιτικοί γάμοι που κρατήθηκαν τελευταία στιγμή για το 2017 μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας της πλατφόρμας. Ο αριθμός των κρατήσεων αυξάνεται καθημερινά καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια και διοργανωτές γάμων ανακαλύπτουν την πλατφόρμα.

Η καινοτόμος πλατφόρμα, έχει αγκαλιαστεί από τις τοπικές αρχές και την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας, αναγνωρίζοντας τις νέες προοπτικές που προσφέρει στο τουριστικό προϊόν της Ελλάδας. Μεγάλος αριθμός Δήμων και ξενοδοχείων της Ελλάδας που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, απολαμβάνοντας σημαντικά οφέλη, όπως εξοικονόμηση πόρων και χρόνου, διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων και αύξηση των εσόδων τους. Τα πρωτεία κατέχει σήμερα η Κως, η Ρόδος, και η Κρήτη. Ακολουθούν η Σαντορίνη και η Σκιάθος, όπου και προβλέπεται μεγάλη ανάπτυξη για τις χρονιές 2019/2020.

Ο κ. Πανίκος Χατζηπέτρου, Head of Sales & Marketing της αλυσίδας ξενοδοχείων Atlantica, σχολίασε τα οφέλη της πλατφόρμας για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, τονίζοντας ότι: «Η λειτουργία της καινοτόμου πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com ενίσχυσε τη βιομηχανία και κυρίως τους μεγάλους τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την τουριστική βιομηχανία, καθώς πλέον οι κρατήσεις γίνονται εύκολα και γρήγορα.»

Η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας, κα. Μαρία Ευριπίδη, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας λάβει σημαντικές διακρίσεις τόσο σε τοπικούς όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας και έχοντας επισυνάψει στρατηγικές συνεργασίες με δύο από τους μεγαλύτερους τουριστικούς κολοσσούς παγκοσμίως, την TUI UK και την Thomas Cook, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία και τη συμβολή μας στον τομέα του τουρισμού και της οικονομίας. Είμαστε περήφανοι που όχι μόνο έχουμε καθιερωθεί στην αγορά γαμήλιου τουρισμού της Ελλάδας και της Κύπρου, αλλά κάνουμε πραγματικότητα και την επέκταση μας στο εξωτερικό, ως μια καινοτόμα λύση που αυτοματοποιεί τη διαδικασία επικύρωσης ημερομηνίας γάμου».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕΣχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien