Aigaio365 > SPORTS > Τιμάει αύριο Εθνικάρα ο Πανθηραϊκός

Τιμάει αύριο Εθνικάρα ο Πανθηραϊκός

Ο πιο δημοφιλής οπαδός του Εθνικού Πειραιώς είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Γνωστός για την αγάπη και το πάθος του, ο «Εθνικάρας» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην ιστορία του πειραϊκού σωματείου.

Όπως λέει ο ίδιος, από το μακρινό 1950 ακολουθεί την ομάδα του Εθνικού και παρακολουθεί τους αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, έχοντας χάσει ελάχιστα παιχνίδια. Έτσι, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από το κυκλαδίτικο σωματείο, ο Γιάννης Μαντζουράνης αναμένεται να δώσει το «παρών» και την ερχόμενη Κυριακή (19/03) στο Δημοτικό Γήπεδο Θήρας, όπου θα τιμηθεί από το Δ.Σ του Πανθηραϊκού, και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής μεταξύ Πανθηραϊκού και Εθνικού.

Πασίγνωστος σε ολόκληρο το ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, ο «Εθνικάρας» έχει κατά καιρούς προτρέψει όλους τους Έλληνες φιλάθλους, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να στηρίζουν την ομάδα τους, με αγάπη και όχι με βία. Όπως άλλωστε κάνει και ο ίδιος εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που ως πιστός στρατιώτης του Εθνικού, στηρίζει και εμψυχώνει την αγαπημένη του ομάδα με τη χαρακτηριστική του ιαχή!!
Βίντεο με τον θρυλικό Γιάννη Μαντζουράνη από την Αθλητική Κυριακή: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=jPsKAFBl_tw

ΠΗΓΗ: http://www.sportcyclades.gr



Σχετικά άρθρα


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien